Косевме, метевме и чистевме на повеќе локации низ Центар

Активности, Животна средина|

Чистиме, косиме трева и метеме кај Зелен пазар, ПС Беко,... Повеќе → Косевме, метевме и чистевме на повеќе локации низ Центар

Одржувaме јавни површини на повеќе локации во Центар

Животна средина|

Метеме и кастриме кај Градски ѕид, сите споредни улици на... Повеќе → Одржувaме јавни површини на повеќе локации во Центар

Продолжуваме со одржување на зелените површини во Општина Центар

Животна средина|

Ја косиме тревата и го собираме сметот на улиците... Повеќе → Продолжуваме со одржување на зелените површини во Општина Центар

Го уредивме зеленилото околу Зелен пазар и паркот на улица Козара

Животна средина|

Кастревме и ги уредувавме зелените површини пред и околу... Повеќе → Го уредивме зеленилото околу Зелен пазар и паркот на улица Козара

Јавен повик за доделување на поединечна субвенција на жителите на Општина Центар – Скопје, за купување велосипеди, е-велосипеди и е-тротинети во 2024 година

Јавен повик, Животна средина|

    ЈАВЕН ПОВИК за доделување на поединечна субвенција на... Повеќе → Јавен повик за доделување на поединечна субвенција на жителите на Општина Центар – Скопје, за купување велосипеди, е-велосипеди и е-тротинети во 2024 година

Службите на Општина Центар косеа и кастреа гранки на повеќе локации

Животна средина|

Нашите служби и денеска косеа и кастреа на повеќе... Повеќе → Службите на Општина Центар косеа и кастреа гранки на повеќе локации

Расчистена депонија помеѓу блоковите во Градски ѕид

Активности, Животна средина|

Расчистена е депонијата помеѓу блоковите во Градски ѕид. На... Повеќе → Расчистена депонија помеѓу блоковите во Градски ѕид

Општина Центар достапна за своите граѓани- Кастревме гранки во Капиштец за слободен пристап на тротоарите

Животна средина|

На барање на граѓаните денеска кастревме во Капиштец. По... Повеќе → Општина Центар достапна за своите граѓани- Кастревме гранки во Капиштец за слободен пристап на тротоарите

Искосен и исчистен Паркот на новинарите

Активности, Животна средина|

Денеска се чистеше и косеше во Парк на новинарите. Чиста... Повеќе → Искосен и исчистен Паркот на новинарите

Исчистена мини депонија во Кале

Активности, Животна средина|

Денеска се чистеше и освежуваше просторот околу Калето.... Повеќе → Исчистена мини депонија во Кале

Close Search Window