„За Маестрото“, одбележување на роденденот на маестро Александар Џамбазов

Култура|

Општина Центар во соработка со Игор Џамбазов го организира... Повеќе → „За Маестрото“, одбележување на роденденот на маестро Александар Џамбазов

Градоначалникот ја потпиша Декларацијата за активна заштита на животната средина со МЖСПП

Животна средина|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски и... Повеќе → Градоначалникот ја потпиша Декларацијата за активна заштита на животната средина со МЖСПП

Герасимовски: Резидентен паркинг до 40 возила добиваат станарите близу автобуската КИМ

Комунални дејности|

Граѓаните кои живеат во Буњаковец близу автобуската... Повеќе → Герасимовски: Резидентен паркинг до 40 возила добиваат станарите близу автобуската КИМ

Се гради мал паркинг простор до ООУ „Коле Неделковски“

Комунални дејности|

Во тек се градежни активности за оформување на мал паркинг... Повеќе → Се гради мал паркинг простор до ООУ „Коле Неделковски“

Јавен повик до спортски здруженија, други правни лица и поединци од областа на спортот за 2024 година

Активности|

Општина Центар-Скопје дава финансиска подршка на спортски... Повеќе → Јавен повик до спортски здруженија, други правни лица и поединци од областа на спортот за 2024 година

Инспекциските служби на Центар со рекордни резултати на терен

Инспекција|

Инспекциските служби на Општина Центар деновиве... Повеќе → Инспекциските служби на Центар со рекордни резултати на терен

Герасимовски: Општина Центар со повик за ангажирање лични асистенти за ученици со посебни образовни потреби

Јавен повик, Образование|

„Проектот “Образование за сите“ успешно се реализира... Повеќе → Герасимовски: Општина Центар со повик за ангажирање лични асистенти за ученици со посебни образовни потреби

Општина Центар распиша Јавен повик за ангажирање на лични асистенти на учениците со посебни образовни потреби

Јавен повик, Образование|

Општина Центар го распиша Јавниот повик за ангажирање на... Повеќе → Општина Центар распиша Јавен повик за ангажирање на лични асистенти на учениците со посебни образовни потреби

Герасимовски: Најсовремената градинка „Пролет“ го доби финалниот изглед

Активности|

Градинката Пролет, го доби финалниот изглед. Денеска... Повеќе → Герасимовски: Најсовремената градинка „Пролет“ го доби финалниот изглед

Јавен повик за ангажирање лични асистенти во проектот ,,Образование за сите”

Социјална заштита|

Врз основа на Програмата за образование на Општина... Повеќе → Јавен повик за ангажирање лични асистенти во проектот ,,Образование за сите”

Close Search Window