Герасимовски: Со здравата и правилна исхрана ги поттикнуваме здравите навики кај децата

Активности, Образование, Проекти|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски: Со здравата и правилна исхрана ги поттикнуваме здравите навики кај децата

Во текот на една недела санкционирани 211 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 211 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Герасимовски: Десет ученици и студенти од Центар се добитници на наградата „Феникс“ за 2022 година

Активности, Култура, Образование, Спот и млади|

Денес во салата за состаноци на Советот, на пригодна... Повеќе → Герасимовски: Десет ученици и студенти од Центар се добитници на наградата „Феникс“ за 2022 година

Герасимовски: ООУ „Ј. Х. Песталоци“ добива сензорна соба за учениците со образовни потешкотии

Активности, Образование|

Учениците со образовни потешкотии во основното училиште... Повеќе → Герасимовски: ООУ „Ј. Х. Песталоци“ добива сензорна соба за учениците со образовни потешкотии

Герасимовски: Финансиската поддршка за пензионерите ќе биде исплатена до крајот на следниот месец

Активности, Прес|

Градоначалникот Горан Герасимовски во утринското... Повеќе → Герасимовски: Финансиската поддршка за пензионерите ќе биде исплатена до крајот на следниот месец

За седум дена санкционирани се 220 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкционирани се 220 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Четвртоодделенците од основните училишта изминатата недела ја посетија и се запознаа со работата на Општина Центар

Активности, Образование, Спот и млади|

Во рамки на предметот Историја и општество, изминатата... Повеќе → Четвртоодделенците од основните училишта изминатата недела ја посетија и се запознаа со работата на Општина Центар

Започнаа училишните спортски игри во Општина Центар

Активности, Спот и млади|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Започнаа училишните спортски игри во Општина Центар

Список на стипендисти на Општина Центар за учебната 2022/2023 година во областа на науката, културата и спортот

Активности, Образование, Спот и млади|

Листа на стипендисти од основните училишта во Центар за... Повеќе → Список на стипендисти на Општина Центар за учебната 2022/2023 година во областа на науката, културата и спортот

Герасимовски: Почнува Јавниот повик за доделување 3.300.000 денари за пензионерите во Центар

Активности, Проекти|

Општина Центар денеска распишува Јавен повик за доделување... Повеќе → Герасимовски: Почнува Јавниот повик за доделување 3.300.000 денари за пензионерите во Центар

Close Search Window