Општина Центар: Вештачењето за пропустите на улицата „9-ти Мај“ ќе биде извршено за периодот од 2007-ма до 2009-та година

Активности|

Општина Центар изминатиот месец започна со реконструкција... Повеќе → Општина Центар: Вештачењето за пропустите на улицата „9-ти Мај“ ќе биде извршено за периодот од 2007-ма до 2009-та година

Дневен ред за 45-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 45-тата седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 45-та седница на Совет на Општина Центар

Емотивно видео од соработниците и пријатели на Горан Стефановски за неговиот роденден

Активности, Култура|

На денешен ден, пред 68 години во Битола е роден Горан... Повеќе → Емотивно видео од соработниците и пријатели на Горан Стефановски за неговиот роденден

Оглас за ангажирање сезонски работници

Активности|

Поради зголемен обем на активности поврзани со одржувањето... Повеќе → Оглас за ангажирање сезонски работници

Список на економски оператори кои ќе работат за време на полициски час

Активности|

Општина Центар состави листа на економски оператори кои ќе... Повеќе → Список на економски оператори кои ќе работат за време на полициски час

Известување за работа на економски оператори во време на полициски час

Активности|

Општина Центар ги известува сите економски оператори, кои... Повеќе → Известување за работа на економски оператори во време на полициски час

Четврто одделенците од ООУ „Ј.Х. Песталоци“ реализираа видео повик со градоначалникот Саша Богдановиќ

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар Саша Богдановиќ, денеска... Повеќе → Четврто одделенците од ООУ „Ј.Х. Песталоци“ реализираа видео повик со градоначалникот Саша Богдановиќ

Листа на економски оператори за домашна достава во време на викенд полициски час

Активности|

Општина Центар состави листа на економски оператори кои ќе... Повеќе → Листа на економски оператори за домашна достава во време на викенд полициски час

Општина Центар со промотивна кампања за работа од дома

Активности|

Следејќи ги препораките и мерките на Владата и... Повеќе → Општина Центар со промотивна кампања за работа од дома

Општина Центар објавува јавен повик за онлајн работа

Активности|

Почитувани, Како резултат на пандемијата со коронавирусот... Повеќе → Општина Центар објавува јавен повик за онлајн работа

Close Search Window