Герасимовски: Роденденот на Горан Стефановски го славиме со неговите рокенрол приказни

Активности, Култура|

Општина Центар денеска ги славеше рокенрол приказните на... Повеќе → Герасимовски: Роденденот на Горан Стефановски го славиме со неговите рокенрол приказни

Герасимовски: Субвенционирани 144 велосипеди и електрични тротинети

Активности, Проекти|

Општина Центар информира дека заврши можноста за... Повеќе → Герасимовски: Субвенционирани 144 велосипеди и електрични тротинети

Герасимовски: На Водно нема да се гради, пристапен пат не е одобрен

Активности|

Откако по пријави на граѓани општината беше информирана... Повеќе → Герасимовски: На Водно нема да се гради, пристапен пат не е одобрен

Дневен ред за 23 седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 23. седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 23 седница на Совет на Општина Центар

Герасимовски: Тој што критикува имал 3,5 години да го смени ДУП-от за Треска

Прес|

Зошто некој донел Мораториум и не го подобрил ДУП за Треска... Повеќе → Герасимовски: Тој што критикува имал 3,5 години да го смени ДУП-от за Треска

Герасимовски: Извршени вонредни инспекторски контроли во неколку локали во Центар

Активности|

Општина Центар продолжува со контроли за мерење на бучава и... Повеќе → Герасимовски: Извршени вонредни инспекторски контроли во неколку локали во Центар

Герасимовски: Според анализите на УНДП, Центар е пример за финансиско управување

Активности|

Општина Центар е позитивен пример за финансиско управување... Повеќе → Герасимовски: Според анализите на УНДП, Центар е пример за финансиско управување

„Шанса за Центар“ да престанат со манипулациите, нема никакво бетонизирање и отуѓување на земјиште!

Прес|

На денешната прес-конференција, советниците на „Шанса за... Повеќе → „Шанса за Центар“ да престанат со манипулациите, нема никакво бетонизирање и отуѓување на земјиште!

Изминатата седмица санкционирани 176 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата седмица санкционирани 176 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Работно време на паркиралиштата на ЈП ПОЦ за време на Велигденските празници

Uncategorized|

Паркирањето во Општина Центар за време на Велигденските... Повеќе → Работно време на паркиралиштата на ЈП ПОЦ за време на Велигденските празници

Close Search Window