Герасимовски: Финансиската поддршка за пензионерите ќе биде исплатена до крајот на следниот месец

Активности, Прес|

Градоначалникот Горан Герасимовски во утринското... Повеќе → Герасимовски: Финансиската поддршка за пензионерите ќе биде исплатена до крајот на следниот месец

За седум дена санкционирани се 220 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкционирани се 220 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Четвртоодделенците од основните училишта изминатата недела ја посетија и се запознаа со работата на Општина Центар

Активности, Образование, Спорт и млади|

Во рамки на предметот Историја и општество, изминатата... Повеќе → Четвртоодделенците од основните училишта изминатата недела ја посетија и се запознаа со работата на Општина Центар

Започнаа училишните спортски игри во Општина Центар

Активности, Спорт и млади|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Започнаа училишните спортски игри во Општина Центар

Список на стипендисти на Општина Центар за учебната 2022/2023 година во областа на науката, културата и спортот

Активности, Образование, Спорт и млади|

Листа на стипендисти од основните училишта во Центар за... Повеќе → Список на стипендисти на Општина Центар за учебната 2022/2023 година во областа на науката, културата и спортот

Герасимовски: Почнува Јавниот повик за доделување 3.300.000 денари за пензионерите во Центар

Активности, Проекти|

Општина Центар денеска распишува Јавен повик за доделување... Повеќе → Герасимовски: Почнува Јавниот повик за доделување 3.300.000 денари за пензионерите во Центар

Герасимовски: Јавното претпријатие за производство и продажба на струја ќе донесе заштеда во буџетот за нови и развојни проекти во општината

Активности, Прес|

Општина Центар ќе биде првата општина која формира... Повеќе → Герасимовски: Јавното претпријатие за производство и продажба на струја ќе донесе заштеда во буџетот за нови и развојни проекти во општината

Јавен повик за доделување финансиска поддршка на повозрасни граѓани – пензионери во социјален ризик

Активности, Проекти|

ЈАВЕН ПОВИК за доделување финансиска поддршка на... Повеќе → Јавен повик за доделување финансиска поддршка на повозрасни граѓани – пензионери во социјален ризик

Герасимовски: Наредната година ќе формираме претпријатие за производство на електрична енергија

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски: Наредната година ќе формираме претпријатие за производство на електрична енергија

Герасимовски: Повеќе пешачки премини за поголема безбедност во Општина Центар

Активности|

На вчерашната трибина „Заедно одлучуваме“, која се одржа... Повеќе → Герасимовски: Повеќе пешачки премини за поголема безбедност во Општина Центар

Close Search Window