Затворен кафе барот Интермецо

Активности|

Согласно Законот за заштита од бучава во животната средина,... Повеќе → Затворен кафе барот Интермецо

Изминатата седмица санкционирани 219 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата седмица санкционирани 219 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Споменикот за Горан Стефановски е готов и ќе биде поставен во неговото Дебар Маало

Активности, Култура|

Во чест на починатиот писател, режисер, сценарист,... Повеќе → Споменикот за Горан Стефановски е готов и ќе биде поставен во неговото Дебар Маало

Општина Центар отстрани 4 помошни објекти на булеварот „Гоце Делчев“

Активности|

Секторот за инспекциски работи на Општина Центар... Повеќе → Општина Центар отстрани 4 помошни објекти на булеварот „Гоце Делчев“

Општина Центар достави одговор на иницијативата против мораториумот

Uncategorized|

Денеска во Уставниот суд на Република Северна Македонија,... Повеќе → Општина Центар достави одговор на иницијативата против мораториумот

Минатата недела санкционирани се 182 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 182 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Дневен ред за 53. седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за работа на Советот на Општина Центар –... Повеќе → Дневен ред за 53. седница на Совет на Општина Центар

Во текот на една недела санкционирани 255 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во текот на една недела санкционирани 255 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Есенска акција за расчистување на отпад во Општина Центар

Активности|

Во тек е редовната есенска акција за расчистување на... Повеќе → Есенска акција за расчистување на отпад во Општина Центар

Сквер Јадран – нова еко иновативна зона во Центар

Активности|

На денешната прес – конференција, градоначалниците на... Повеќе → Сквер Јадран – нова еко иновативна зона во Центар

Close Search Window