Од денес до 3-ти март во младински центар „Матично“ изложба на студентски трудови за нова општинска зграда

Активности|

Во рамки на предметот Архитектонско студио 5.2, од денес... Повеќе → Од денес до 3-ти март во младински центар „Матично“ изложба на студентски трудови за нова општинска зграда

Герасимовски: Преку вклучување на децата Роми во градинките ја зголемуваме социјализацијата и интеграцијата во општеството

Активности|

Општина Центар и оваа година запишува до 20 дечиња од ромска... Повеќе → Герасимовски: Преку вклучување на децата Роми во градинките ја зголемуваме социјализацијата и интеграцијата во општеството

За седум дена санкционирани 223 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкционирани 223 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Герасимовски: Центар од денеска чекори кон енергетска независност

Активности, Прес|

На денешната 20-та седница на Советот на Општина Центар, на... Повеќе → Герасимовски: Центар од денеска чекори кон енергетска независност

Герасимовски: Интензивно се работи на реконструкција на улицата Ленинова

Активности|

Градежните зафати на улицата Ленинова течат со интензивна... Повеќе → Герасимовски: Интензивно се работи на реконструкција на улицата Ленинова

Герасимовски: Стартуваат подготовките за отворање Народна Кујна во Маџир Маало

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски: Стартуваат подготовките за отворање Народна Кујна во Маџир Маало

Дневен ред за 20-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 20-та седница на Советот на Оштина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 20-та седница на Совет на Општина Центар

300.000 денари од центарските градинки и училишта за настраданите од земјотресите во Турција и Сирија

Активности|

Денес се одбележува Светскиот ден на социјалната правда –... Повеќе → 300.000 денари од центарските градинки и училишта за настраданите од земјотресите во Турција и Сирија

Герасимовски: Во среда се носи одлука за основање претпријатие за производство и продажба струја

Активности, Прес|

Во Утринско гостување на Националниот сервис МРТ 1... Повеќе → Герасимовски: Во среда се носи одлука за основање претпријатие за производство и продажба струја

Конкурс за избор на најдобро уредено училиште со рециклирани материјали во Општина Центар

Активности, Образование|

КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА НАЈДОБРО УРЕДЕНО УЧИЛИШТЕ СО... Повеќе → Конкурс за избор на најдобро уредено училиште со рециклирани материјали во Општина Центар

Close Search Window