Јавен повик за ангажирање на лични асистенти во проектот ,,Образование за сите”

Образование|

Врз основа на Програмата за образование на Општина... Повеќе → Јавен повик за ангажирање на лични асистенти во проектот ,,Образование за сите”

Герасимовски во „Соседска патрола“ со наставници и родители кај младите во Градскиот парк

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски... Повеќе → Герасимовски во „Соседска патрола“ со наставници и родители кај младите во Градскиот парк

Герасимовски: ОКТА донираше соларна централа за градинката Корчагин-објект Пепелашка

Активности|

Општина Центар го доби првиoт фотоволтаичен системи на... Повеќе → Герасимовски: ОКТА донираше соларна централа за градинката Корчагин-објект Пепелашка

Санкционирани 234 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 234 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Герасимовски: Бесплатни ранчиња и училишен прибор за сите запишани првачиња

Образование|

Општина Центар и оваа година преку општествено одговорни... Повеќе → Герасимовски: Бесплатни ранчиња и училишен прибор за сите запишани првачиња

Дневен ред за 27. седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 27. седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 27. седница на Совет на Општина Центар

Конкурс за финансирање проекти – воннаставни активности за ученици, наставници и родители во учебната 2023/2024 година

Образование|

Врз основа на член 22 став 1 точка 5 од Законот за локалната... Повеќе → Конкурс за финансирање проекти – воннаставни активности за ученици, наставници и родители во учебната 2023/2024 година

Герасимовски: Продолжуваат зачестените контроли на градилиштата – инвеститорите да градат согласно одобренијата

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски: Продолжуваат зачестените контроли на градилиштата – инвеститорите да градат согласно одобренијата

Герасимовски: Започнува реконструкција на улицата ,,Славејко Арсов” во населбата Водно

Активности|

Општина Центар врз основа на воспоставената меѓуопштинска... Повеќе → Герасимовски: Започнува реконструкција на улицата ,,Славејко Арсов” во населбата Водно

Спроведени инспекциски надзори во Мош и Интермецо

Активности|

По пријави од граѓани за зголемена бучава од гласна музика... Повеќе → Спроведени инспекциски надзори во Мош и Интермецо

Close Search Window