Градоначалникот Богдановиќ го потпиша договорот за изградба на првата детска градинка во населбата Пролет

Активности, Проекти|

Согласно развојната програма на Општина Центар и новиот... Повеќе → Градоначалникот Богдановиќ го потпиша договорот за изградба на првата детска градинка во населбата Пролет

Општина Центар го надградува ГИС порталот

Активности, Проекти|

Општина Центар, како прва единица на локалната самоуправа... Повеќе → Општина Центар го надградува ГИС порталот

Градоначалникот Богдановиќ и директорот на ЈП „ПОЦ“, Кичевски, го презентираа проектот за реконструкција на улицата „Ленинова“

Активности, Проекти|

Пред дирекцијата на ЕВН во Општина Центар, градоначалникот... Повеќе → Градоначалникот Богдановиќ и директорот на ЈП „ПОЦ“, Кичевски, го презентираа проектот за реконструкција на улицата „Ленинова“

Градоначалникот Богдановиќ го потпиша барањето за реконструкција на улицата „Козара“

Активности, Проекти|

Градоначалникот Саша Богдановиќ го потпиша барањето за... Повеќе → Градоначалникот Богдановиќ го потпиша барањето за реконструкција на улицата „Козара“

Јавен повик за финансиска поддршка за поправка и санација на постоечки кровни конструкции и постоечки лифтови на станбени згради на подрачјето на Општина Центар

Активности, Проекти|

Врз основа на Програмата за комунални дејности на Општина... Повеќе → Јавен повик за финансиска поддршка за поправка и санација на постоечки кровни конструкции и постоечки лифтови на станбени згради на подрачјето на Општина Центар

Општина Центар го објави конкурсот за архитектонско-урбанистичко решение за локалитетот фабрика Треска

Активности, Проекти|

Конкурсот за изработка на идејно... Повеќе → Општина Центар го објави конкурсот за архитектонско-урбанистичко решение за локалитетот фабрика Треска

Градоначалникот Богдановиќ и министерката Шахпаска ја најавија изградбата на првата детска градинка во населбата Пролет

Активности, Образование, Проекти, Спот и млади|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, заедно... Повеќе → Градоначалникот Богдановиќ и министерката Шахпаска ја најавија изградбата на првата детска градинка во населбата Пролет

Градоначалникот Саша Богдановиќ изврши увид во завршните работи од реконструкциите на улицата „Драмска“ и крак од „Тасино Чешмиче“

Активности, Проекти|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, изврши... Повеќе → Градоначалникот Саша Богдановиќ изврши увид во завршните работи од реконструкциите на улицата „Драмска“ и крак од „Тасино Чешмиче“

Започна проектот „Караван за здрави заби“ во детските градинки во Општина Центар

Активности, Проекти|

Денес во матичниот објект на ЈУДГ ОЦ „Кочо Рацин“ започна... Повеќе → Започна проектот „Караван за здрави заби“ во детските градинки во Општина Центар

Општина Центар и оваа година со субвенции за велосипеди, е-велосипеди и е-тротинети

Активности, Проекти|

За поздрава животна средина и помал сообраќаен метеж –... Повеќе → Општина Центар и оваа година со субвенции за велосипеди, е-велосипеди и е-тротинети

Close Search Window