Реакција на Општина Центар по повод прес конференција на Сергеј Попов, советник од ВМРО-ДПМНЕ во Советот на општината

Совет|

Во однос на обвинувањата на советникот од Советничката... Повеќе → Реакција на Општина Центар по повод прес конференција на Сергеј Попов, советник од ВМРО-ДПМНЕ во Советот на општината

Известување до јавноста во врска со Конкурсот за локацијата кај поранешна ф-ка „Треска“

Активности, Совет|

На 64-тата седница на Советот на Општина Центар, која се... Повеќе → Известување до јавноста во врска со Конкурсот за локацијата кај поранешна ф-ка „Треска“

Дневен ред за 64-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 64-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 64-та седница на Совет на Општина Центар

Општина Центар се приклучи на проектот на Град Скопје за платформата „Smart CIty“

Активности, Проекти, Совет|

На последната, 63-та седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Општина Центар се приклучи на проектот на Град Скопје за платформата „Smart CIty“

Усвоена Одлуката на Советот на Општина Центар за прифаќање донација од семејството на писателот Стефановски

Култура, Совет|

На последната 63. седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Усвоена Одлуката на Советот на Општина Центар за прифаќање донација од семејството на писателот Стефановски

Со 1.500.000 денари поддржани локалните здруженија и фондации во Општина Центар

Активности, Совет|

На последната 63-та седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Со 1.500.000 денари поддржани локалните здруженија и фондации во Општина Центар

Богдановиќ: Евентуалната штета од донесените ДУП-ови ќе ја плаќаат сите граѓани на Центар

Активности, Совет|

На 63-тата седница на Советот на Општина Центар, одржана во... Повеќе → Богдановиќ: Евентуалната штета од донесените ДУП-ови ќе ја плаќаат сите граѓани на Центар

Дневен ред за 63-та седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 63-та седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 63-та седница на Совет

Општина Центар ги отстапи службените возила за ПС „Центар“

Совет|

Советот на Општина Центар, на предлог на градоначалникот... Повеќе → Општина Центар ги отстапи службените возила за ПС „Центар“

Дневен ред за 62. седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 62. седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 62. седница на Совет

Close Search Window