Нова фасадна столарија, поткровна конструкција и електрична инсталација – Продолжува обновата на ООУ „Димитар Миладинов“

Активности, Образование|

Општина Центар информира дека во тек е замена на фасадната... Повеќе → Нова фасадна столарија, поткровна конструкција и електрична инсталација – Продолжува обновата на ООУ „Димитар Миладинов“

Дневен ред за 32-ра седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 32-ра седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 32-ра седница на Совет на Општина Центар

Секој месец 150 семејства во социјален ризик добиваат прехранбени пакети, ја покажуваме хуманоста на дело

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ и... Повеќе → Секој месец 150 семејства во социјален ризик добиваат прехранбени пакети, ја покажуваме хуманоста на дело

Во изминатите седум дена санкционирани 289 непрописно паркирани возила

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во изминатите седум дена санкционирани 289 непрописно паркирани возила

Собрани 14 тони кабаст отпад, во акцијата се чистеа и уредуваа јавните површини

Активности|

Собрани се 14 тони кабаст отпад во акцијата која Општина... Повеќе → Собрани 14 тони кабаст отпад, во акцијата се чистеа и уредуваа јавните површини

Санкционирани 386 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 386 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Јавен оглас за вработување во КСП ЦЕНТАР – ЈАДРО

Активности|

Установата од областа на културата КСП ЦЕНТАР- ЈАДРО... Повеќе → Јавен оглас за вработување во КСП ЦЕНТАР – ЈАДРО

Општина Центар: Спроведуваме акција за чистење и собирање кабаст отпад

Активности|

Утре (26.07) Општина Центар спроведува акција за чистење и... Повеќе → Општина Центар: Спроведуваме акција за чистење и собирање кабаст отпад

Богдановиќ и Царовска во посета на градинката „Кочо Рацин“, платите на вработените покачени за 16%

Активности, Образование|

Градоначалникот на Општина Центар Саша Богдановиќ, заедно... Повеќе → Богдановиќ и Царовска во посета на градинката „Кочо Рацин“, платите на вработените покачени за 16%

Ослободени корените на 56 дрвја во Општина Центар

Активности|

Општина Центар се приклучи кон акцијата за ослободување на... Повеќе → Ослободени корените на 56 дрвја во Општина Центар

Close Search Window