Засилени контроли со цел да се обезбедат подобри и побезбедни услови за сите жители на Општина Центар

Активности|

Ќе дадеме се од себе да обезбедиме подобри услови за сите... Повеќе → Засилени контроли со цел да се обезбедат подобри и побезбедни услови за сите жители на Општина Центар

Градоначалникот Герасимовски на средба со претставници од Министерството за економија и труд

Активности|

Со претставниците на Министерството за економија и труд... Повеќе → Градоначалникот Герасимовски на средба со претставници од Министерството за економија и труд

Градоначалникот на Општина Центар, гостин во емисијата Трилинг со Горазд Чомовски на 24ТВ

Активности|

... Повеќе → Градоначалникот на Општина Центар, гостин во емисијата Трилинг со Горазд Чомовски на 24ТВ

Герасимовски: Учениците на ООУ „Кочо Рацин“ во септември ќе добијат реконструирана модерна спортска сала

Проекти|

Општина Центар започна со темелна реконструкција на... Повеќе → Герасимовски: Учениците на ООУ „Кочо Рацин“ во септември ќе добијат реконструирана модерна спортска сала

Службите на Општина Центар на терен во дневни и ноќни смени го одржуваат јавниот простор

Активности|

Вчера вечер цистерна ги миеше улиците 50 Дивизија, кај... Повеќе → Службите на Општина Центар на терен во дневни и ноќни смени го одржуваат јавниот простор

Косевме, метевме и чистевме на повеќе локации низ Центар

Активности, Животна средина|

Чистиме, косиме трева и метеме кај Зелен пазар, ПС Беко,... Повеќе → Косевме, метевме и чистевме на повеќе локации низ Центар

Чист Центар секогаш e наш приоритет

Активности|

Миеме и чистиме низ цел Центар. Цистерната на ЈП ПОЦ работи... Повеќе → Чист Центар секогаш e наш приоритет

Герасимовски: Не ни е целта да го уништиме ноќниот живот, туку да воспоставиме ред за жителите во Капиштец

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски во... Повеќе → Герасимовски: Не ни е целта да го уништиме ноќниот живот, туку да воспоставиме ред за жителите во Капиштец

Справувањето со вандализмот бара системско решение со промена на законски решенија

Активности|

Справувањето со вандализмот бара системско решение со... Повеќе → Справувањето со вандализмот бара системско решение со промена на законски решенија

Одржувaме јавни површини на повеќе локации во Центар

Животна средина|

Метеме и кастриме кај Градски ѕид, сите споредни улици на... Повеќе → Одржувaме јавни површини на повеќе локации во Центар

Close Search Window