Поделени 150 пакети за социјално загрозени семејства

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски... Повеќе → Поделени 150 пакети за социјално загрозени семејства

Герасимовски: Градинката Корчагин добива нова фасада, реконструкција на кровот и внатрешноста на објектот

Активности|

Објектот Пинокио, клон на детската градинка „Раде... Повеќе → Герасимовски: Градинката Корчагин добива нова фасада, реконструкција на кровот и внатрешноста на објектот

Резултати од доделени средства од Буџетот на Општина Центар за финансиска поддршка на проекти од култура и програмски активности на здруженија и фондации за 2023. година

Активности, Култура, Проекти|

Резултати од доделени средства од Буџетот на Општина... Повеќе → Резултати од доделени средства од Буџетот на Општина Центар за финансиска поддршка на проекти од култура и програмски активности на здруженија и фондации за 2023. година

Санкционирани 199 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 199 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Општина Центар го реализираше проектот за рано изучување на францускиот јазик во предучилишна возраст

Проекти|

Децата од големите групи на градинката „13 Ноември“ од... Повеќе → Општина Центар го реализираше проектот за рано изучување на францускиот јазик во предучилишна возраст

Одржана трибината „Граѓански дијалози за односите меѓу заедниците“ во Општина Центар

Активности, Проекти|

Во Општина Центар се одржа јавен настан на тема „Граѓански... Повеќе → Одржана трибината „Граѓански дијалози за односите меѓу заедниците“ во Општина Центар

За седум дена санкционирано е 221 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкционирано е 221 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Герасимовски: По цели 13 години го реактивиравме ОК „Работнички Скопје 71 & 22“

Спорт и млади|

Општина Центар повторно го рестартираше функционирањето... Повеќе → Герасимовски: По цели 13 години го реактивиравме ОК „Работнички Скопје 71 & 22“

Герасимовски: Тече акцијата за пролетно чистење на паркиралиштата во Центар

Активности|

Служибте од ЈП „ПОЦ“ задолжени за одржување на хигиената... Повеќе → Герасимовски: Тече акцијата за пролетно чистење на паркиралиштата во Центар

Герасимовски: Уништувањето на детските игралишта e тажно и срамно

Прес|

Во текот на изминатиот период службите на Општина Центар... Повеќе → Герасимовски: Уништувањето на детските игралишта e тажно и срамно

Close Search Window