Резултати од одиграни натпревари во кошарка во рамките на Лига Центар 2021/2022

Спорт и млади|

РЕЗУЛТАТИ ОД ОДИГРАНИ НАТПРЕВАРИ ВО КОШАРКА ВО РАМКИТЕ НА... Повеќе → Резултати од одиграни натпревари во кошарка во рамките на Лига Центар 2021/2022

Герасимовски: По повеќе од 10 години е исчистен каналот кај полициската станица во подножјето на Водно

Активности|

По повеќе од десет години службите на Општина Центар го... Повеќе → Герасимовски: По повеќе од 10 години е исчистен каналот кај полициската станица во подножјето на Водно

Герасимовски: Даваме засилена поддршка за младинските проекти и активности

Активности, Спорт и млади|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски: Даваме засилена поддршка за младинските проекти и активности

Дневен ред за 6-та седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 6-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 6-та седница на Совет

Резултати од одиграни натпревари во кошарка во рамките на Лига Центар 2021/2022

Спорт и млади|

РЕЗУЛТАТИ ОД ОДИГРАНИ НАТПРЕВАРИ ВО КОШАРКА ВО РАМКИТЕ НА... Повеќе → Резултати од одиграни натпревари во кошарка во рамките на Лига Центар 2021/2022

Донација на згрижувачки семејства на територија на Општина Центар-Скопје

Активности|

Согласно Областите на дејствување, поточно Област 3 ... Повеќе → Донација на згрижувачки семејства на територија на Општина Центар-Скопје

Герасимовски: Го раскинавме договорот со планерската куќа за „Треска“, бараме решение прифатливо за сите

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски: Го раскинавме договорот со планерската куќа за „Треска“, бараме решение прифатливо за сите

Резултати од одиграни натпревари во кошарка во рамките на Лига Центар 2021/2022

Спорт и млади|

РЕЗУЛТАТИ ОД ОДИГРАНИ НАТПРЕВАРИ ВО КОШАРКА ВО РАМКИТЕ НА... Повеќе → Резултати од одиграни натпревари во кошарка во рамките на Лига Центар 2021/2022

Изминатата седмица санкционирани 200 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата седмица санкционирани 200 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Во четврток (24.2.2022) консултативна средба со младински организации во Општина Центар

Активности|

Во четврток (24.2.2022), младинските невладини организации кои... Повеќе → Во четврток (24.2.2022) консултативна средба со младински организации во Општина Центар

Close Search Window