Герасимовски: Највисока оценка за проектот „Нега на стари лица во домашни услови“ во Општина Центар

Активности, Проекти|

Најпофални зборови доби проектот „Нега на стари лица во... Повеќе → Герасимовски: Највисока оценка за проектот „Нега на стари лица во домашни услови“ во Општина Центар

Герасимовски: Преку обуки ги поддржуваме жените до полесно вработување или почнување на сопствен бизнис

Активности, Проекти|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски: Преку обуки ги поддржуваме жените до полесно вработување или почнување на сопствен бизнис

Герасимовски: Нов мурал и театарски перформанс по повод роденденот на великанот Горан Стефановски

Активности, Култура|

Општина Центар одбележа 70 години од раѓањето на... Повеќе → Герасимовски: Нов мурал и театарски перформанс по повод роденденот на великанот Горан Стефановски

Оглас за доделување награди за најдобри наставници од одделенска и од предметна настава за учебна 2021/2022 година

Активности|

Врз основа на член 50 став 1 од Законот за локалната... Повеќе → Оглас за доделување награди за најдобри наставници од одделенска и од предметна настава за учебна 2021/2022 година

Санкционирани 132 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 132 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Оглас за ангажирање на сезонски работници

Uncategorized|

Поради зголемен обем на активности поврзани со одржувањето... Повеќе → Оглас за ангажирање на сезонски работници

Работно време на паркиралиштата на ЈП „ПОЦ“ за време на велигденските празници

Uncategorized|

Паркирањето во Општина Центар за време на Велигденските... Повеќе → Работно време на паркиралиштата на ЈП „ПОЦ“ за време на велигденските празници

Герасимовски: Чекаме насоки од ОЈО по што ќе се знаат следните чекори за постапување и за расчистување на теренот на „Треска

Прес|

Општина Центар во текот на вчерашниот ден достави барање и... Повеќе → Герасимовски: Чекаме насоки од ОЈО по што ќе се знаат следните чекори за постапување и за расчистување на теренот на „Треска

Дневен ред за деветта седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 9-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за деветта седница на Совет на Општина Центар

Минатата недела санкционирани се 187 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 187 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Close Search Window