Санкционирани 245 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 245 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Дневен ред за 19-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 19-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 19-та седница на Совет на Општина Центар

Општина Центар: Поради безбедносни причини црквата „Св. Константин и Елена“ на улица Македонија ќе остане оградена

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски... Повеќе → Општина Центар: Поради безбедносни причини црквата „Св. Константин и Елена“ на улица Македонија ќе остане оградена

Герасимовски: Во наредниот период засилени контроли на застаклените тераси на локалите

Активности|

Во наредниот период, Секторот за инспекциски работи на... Повеќе → Герасимовски: Во наредниот период засилени контроли на застаклените тераси на локалите

Герасимовски: Сопствениците ја рушат доградбата на улица „Македонија, нема да толерираме дивоградби

Активности|

Сопственикот на бутикот „Шејн“ денес започна со... Повеќе → Герасимовски: Сопствениците ја рушат доградбата на улица „Македонија, нема да толерираме дивоградби

Герасимовски: За помош за новороденче отсега доволно е само еден родител да биде од Општина Центар

Активности|

Наместо двајцата родители, како што беше досега, отсега за... Повеќе → Герасимовски: За помош за новороденче отсега доволно е само еден родител да биде од Општина Центар

Општина Центар започнува со акција за отстранување на паркинг блокатори и ослободување на јавни површини

Активности|

Секторот за инспекциски работи на Општина Центар во... Повеќе → Општина Центар започнува со акција за отстранување на паркинг блокатори и ослободување на јавни површини

За седум дена санкционирани се 195 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкционирани се 195 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Оглас за ангажирање на сезонски работници

Uncategorized|

Поради зголемен обем на активности поврзани со одржувањето... Повеќе → Оглас за ангажирање на сезонски работници

Герасимовски: Бадник и Божиќ се празници кои не зближуваат со нашите најголеми богатства, семејствата, роднините и пријателите

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски... Повеќе → Герасимовски: Бадник и Божиќ се празници кои не зближуваат со нашите најголеми богатства, семејствата, роднините и пријателите

Close Search Window