Конкурс за доделување на годишната награда „Феникс“ на Општина Центар за 2019-та година

Активности|

Врз основа на член 7 од Правилникот за начинот, условите и... Повеќе → Конкурс за доделување на годишната награда „Феникс“ на Општина Центар за 2019-та година

ООУ „Киро Глигоров’ ја стартува новата учебна година – Приемот на првите ученици е на 2 септември

Образование|

Општина Центар информира дека новото општинско училиште во... Повеќе → ООУ „Киро Глигоров’ ја стартува новата учебна година – Приемот на првите ученици е на 2 септември

Продолжение на 32-ра седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Советот на Општина Центар, денес 29.8.2019 (четврток), ќе го... Повеќе → Продолжение на 32-ра седница на Совет на Општина Центар

Санкционирани 259 возила на територија на Општина Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 259 возила на територија на Општина Центар

Новото основно училиште во општина Центар ќе го носи името „Киро Глигоров“ – Советот на општина Центар го усвои името избрано на јавна анкета

Образование|

На денешната 33-та седница, Советот на Општина Центар го... Повеќе → Новото основно училиште во општина Центар ќе го носи името „Киро Глигоров“ – Советот на општина Центар го усвои името избрано на јавна анкета

Дневен ред за 33-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 33-та седница на Совет на Општина Центар –... Повеќе → Дневен ред за 33-та седница на Совет на Општина Центар

Оглас за ангажирање на двајца сезонски работници

Активности|

Поради редовно одржување на чистотата и зголемен обем на... Повеќе → Оглас за ангажирање на двајца сезонски работници

Во изминатите 7 дена санкционирани 235 непрописно паркирани возила во Центар

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Во изминатите 7 дена санкционирани 235 непрописно паркирани возила во Центар

Во седумте основни општински училишта jазиците на помалите етнички заедници, изборен предмет за трето одделенците

Образование|

Општина Центар информира дека почнувајќи од учебната 2019-2020... Повеќе → Во седумте основни општински училишта jазиците на помалите етнички заедници, изборен предмет за трето одделенците

За една недела санкционирани 217 возила на територија на општината

Активности|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За една недела санкционирани 217 возила на територија на општината

Close Search Window