Нова зонска поделба на јавните паркиралишта на ЈП Паркинзи на Општина Центар

Uncategorized|

Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на... Повеќе → Нова зонска поделба на јавните паркиралишта на ЈП Паркинзи на Општина Центар

Герасимовски: Со одлуката за начинот за употреба на механизирани паркинг системи го решаваме хаоосот со паркирањето во градежните парцели во Центар

Активности, Совет|

На денешната 14-та седница, покрај останатите точки, на... Повеќе → Герасимовски: Со одлуката за начинот за употреба на механизирани паркинг системи го решаваме хаоосот со паркирањето во градежните парцели во Центар

Герасимовски: Жителите на Крњево и Кале добиваат нов пензионерски клуб

Активности, Проекти|

Највозрасните граѓани во населба Крњево и Кале добиваат... Повеќе → Герасимовски: Жителите на Крњево и Кале добиваат нов пензионерски клуб

Герасимовски: Разгледуваме опции за формирање општинско претрпијатие за производство на струја

Активности, Прес|

Општина Центар отпочна со наоѓање решенија за високите... Повеќе → Герасимовски: Разгледуваме опции за формирање општинско претрпијатие за производство на струја

Општина Центар доделува 15 стипендии за Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје

Активности, Образование|

Во рамки на Меморандумот за соработка со Универзитетот за... Повеќе → Општина Центар доделува 15 стипендии за Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје

Санкционирани 207 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирани 207 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Дневен ред за 14-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 14-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 14-та седница на Совет на Општина Центар

Герасимовски: Апелирам до младите, бидете разумни направената грешка не се исправа

Активности|

По неодамнешната групна тепачка на млади лица во Дебар... Повеќе → Герасимовски: Апелирам до младите, бидете разумни направената грешка не се исправа

Герасимовски: Соработката со граѓанските организации и социјалните претпријатија отвори нови работини места во Центар

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски беше... Повеќе → Герасимовски: Соработката со граѓанските организации и социјалните претпријатија отвори нови работини места во Центар

Герасимовски: Ја интензивираме соработката со општина Стари град од Белград со проекти во културата, спортот и туризмот

Активности|

Општина Центар и општина Стари Град од Белград ја... Повеќе → Герасимовски: Ја интензивираме соработката со општина Стари град од Белград со проекти во културата, спортот и туризмот

Close Search Window