Советот го изгласа новиот ДУП Градска четврт Ц 04 – Дом на градежници

Активности, Совет|

Во салата на Советот на Општина Центар денес се одржа... Повеќе → Советот го изгласа новиот ДУП Градска четврт Ц 04 – Дом на градежници

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ со честитка за Свети Сава

Uncategorized|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, на сите... Повеќе → Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ со честитка за Свети Сава

За седум дена санкционирани се 136 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкционирани се 136 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Општина Центар усвои Стратегија за меѓуетничка интеграција во образованието

Образование, Совет|

Советот на Општина Центар на последната, 59-та седница... Повеќе → Општина Центар усвои Стратегија за меѓуетничка интеграција во образованието

Советот на Општина Центар додели субвенции на ЈП „ПОЦ“ за заедничкиот проект „И отпадот има вредност!“

Активности, Совет|

Советот на Општина Центар на последната 59-та седница донесе... Повеќе → Советот на Општина Центар додели субвенции на ЈП „ПОЦ“ за заедничкиот проект „И отпадот има вредност!“

Љупчо Ѓурчиновски е нов полициски командир на ПС „Центар“

Активности, Совет|

На вчерашната 59-та седница, покрај останатите точки на... Повеќе → Љупчо Ѓурчиновски е нов полициски командир на ПС „Центар“

Општина Центар додели парична помош од 400.000 денари за настраданите од земјотресот во Петриња и Сисак

Активности, Совет|

Советот на Општина Центар вчера ја одржа 59-тата седница. На... Повеќе → Општина Центар додели парична помош од 400.000 денари за настраданите од земјотресот во Петриња и Сисак

Општина Центар и ЕВН го сервисираа дефектот со електричната енергија на Кале

Активности|

Во населбата Кале во Општина Центар по дводневниот прекин,... Повеќе → Општина Центар и ЕВН го сервисираа дефектот со електричната енергија на Кале

Дневен ред за 59-та седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 59. седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 59-та седница на Совет

Нова вертикална сообраќајна сигнализација на повеќе улици во Општина Центар

Активности|

Продолжуваат активностите на Општина Центар за заменување... Повеќе → Нова вертикална сообраќајна сигнализација на повеќе улици во Општина Центар

Close Search Window