Општина Центар: Котлар грубо манипулира, нема никаква поплава од фекалии во ООУ Димитар Миладинов

Прес|

Општина Центар најостро реагира на денешниот статус на... Повеќе → Општина Центар: Котлар грубо манипулира, нема никаква поплава од фекалии во ООУ Димитар Миладинов

Изминатата седмица санкционирани 80 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата седмица санкционирани 80 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Во вторник (26.10.) започнува претпоследната, петта фаза од реконструкцијата на улицата „Орце Николов“

Активности, Проекти|

Во вторник (26.10.), Општина Центар ќе започне со изведбата на... Повеќе → Во вторник (26.10.) започнува претпоследната, петта фаза од реконструкцијата на улицата „Орце Николов“

Реакција на „Порака до властите, зошто ги губите изборите“ од иницијативата „Шанса за Центар“, објавена на Фејсбук

Прес|

Во врска со написите во објавата на социјалните мрежи од... Повеќе → Реакција на „Порака до властите, зошто ги губите изборите“ од иницијативата „Шанса за Центар“, објавена на Фејсбук

Општина Центар: Казни за сопственикот кој рамнел земјиште на Водно

Прес|

Во однос на вчерашниот прилог на ТВ Сител за никнување на... Повеќе → Општина Центар: Казни за сопственикот кој рамнел земјиште на Водно

Санкционирано 141 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Санкционирано 141 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Општина Центар ја активираше банкарската гаранција за изградбата на Шпански скали

Активности|

Согласно Договорот за отуѓување на земјиштето склучен... Повеќе → Општина Центар ја активираше банкарската гаранција за изградбата на Шпански скали

Минатата недела санкционирани се 184 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 184 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Општина Центар го обнови дрворедот на улицата „Орце Николов“

Активности|

Општина Центар го обнови дрворедот на улицата „Орце... Повеќе → Општина Центар го обнови дрворедот на улицата „Орце Николов“

За седум дена санкционирани се 181 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкционирани се 181 непрописно паркирано возило на територија на Општина Центар

Close Search Window