Дневен ред за 11-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 11-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 11-та седница на Совет на Општина Центар

Дневен ред за 10-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 10-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 10-та седница на Совет на Општина Центар

Дневен ред за деветта седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 9-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за деветта седница на Совет на Општина Центар

Герасимовски: Паркинзи за велосипеди во станбените, деловните и сите јавни објекти во Центар

Активности, Совет|

Паркинзи за велосипеди кај сите нови станбени, деловни и... Повеќе → Герасимовски: Паркинзи за велосипеди во станбените, деловните и сите јавни објекти во Центар

Дневен ред за 8-ма седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 8-ма седница на Совет на Општина Центар –... Повеќе → Дневен ред за 8-ма седница на Совет на Општина Центар

Повисоки плати на вработените и нова комунална дејност во ЈП „ПОЦ“ – заврши седмата седница на Советот на Општина Центар

Совет|

Со 13 гласа за, советниците од Советот на Општина Центар... Повеќе → Повисоки плати на вработените и нова комунална дејност во ЈП „ПОЦ“ – заврши седмата седница на Советот на Општина Центар

Дневен ред за 7-ма седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 7. седница на Совет на Општина Центар, закажана... Повеќе → Дневен ред за 7-ма седница на Совет

Дневен ред за 6-та седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 6-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 6-та седница на Совет

Дневен ред за 5-та седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 5-та седница на Совет, закажана за 31.1.2022, со... Повеќе → Дневен ред за 5-та седница на Совет

Градоначалникот Герасимовски бара вонреден инспекциски надзор на ДУП-от Градска четврт Ј 07 – Старо Водно

Активности, Совет|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Градоначалникот Герасимовски бара вонреден инспекциски надзор на ДУП-от Градска четврт Ј 07 – Старо Водно

Close Search Window