Дневен ред за 46-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Д Н Е В Е Н   Р Е Д за 46-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 46-та седница на Совет на Општина Центар

Дневен ред за 45-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 45-тата седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 45-та седница на Совет на Општина Центар

Дневен ред за 44-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 44-та седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 44-та седница на Совет на Општина Центар

Општина Центар ја прифати Иницијативата на група граѓани и архитекти за урбанистичко уредување на локацијата „Треска“ по пат на јавен конкурс

Совет|

Вчера, на вонредна седница, Советот на Општина Центар го... Повеќе → Општина Центар ја прифати Иницијативата на група граѓани и архитекти за урбанистичко уредување на локацијата „Треска“ по пат на јавен конкурс

Одржана 42-рата седница и продолжението на 41-вата седница на Советот на Општина Центар

Активности, Совет|

Градоначалникот Саша Богдановиќ и советниците на Општина... Повеќе → Одржана 42-рата седница и продолжението на 41-вата седница на Советот на Општина Центар

Дневен ред за 42. седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Д Н Е В Е Н   Р Е Д за 42-ра седница на Совет на Општина Центар... Повеќе → Дневен ред за 42. седница на Совет на Општина Центар

Дневен ред за 41-ва седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 41-ва седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 41-ва седница на Совет

Дневен ред за 40-та седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 40-та седница на Совет на Општина Центар –... Повеќе → Дневен ред за 40-та седница на Совет

Дневен ред за 39-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 39. седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 39-та седница на Совет на Општина Центар

Помош од Општина Центар за настраданите во од земјотресот во Република Албанија

Активности, Совет|

Советот на Општина Центар во вторник, на 38-та седница помеѓу... Повеќе → Помош од Општина Центар за настраданите во од земјотресот во Република Албанија

Close Search Window