Топло добредојде за првачињата во Центар

Активности|

Драги ученици, наставници и родителиДенес училишното ѕвоно... Повеќе → Топло добредојде за првачињата во Центар

Успешната соработка на Општина Центар со Градот Скопје е само показател дека заеднички преземаме активности и иницијативи за урбано и модерно живеење во Центар и Скопје.

Пресс|

Реконструкцијата на улицата „11 Октомври” е новата... Повеќе → Успешната соработка на Општина Центар со Градот Скопје е само показател дека заеднички преземаме активности и иницијативи за урбано и модерно живеење во Центар и Скопје.

52. седница на Советот на Општина Центар

Совет|

На денешната 52. седница на Советот на Општина Центар, со... Повеќе → 52. седница на Советот на Општина Центар

Квалитетното и безбедно образование на нашите деца останува приоритет во нашата работа.

Активности|

Од видеото може да погледнете како изгледаше... Повеќе → Квалитетното и безбедно образование на нашите деца останува приоритет во нашата работа.

Повик за понуди 2020

Активности|

Република Северна Македонија Проект за подобрување на... Повеќе → Повик за понуди 2020

Традиционален крос на учениците од Центар

Образование|

Општина Центар во континуитет поддржува спортски... Повеќе → Традиционален крос на учениците од Центар

Нови јакни, кабаници за дожд и носачи за бебиња од градоначалникот Богдановиќ за жителите од социјално загрозените семејства

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ, заедно... Повеќе → Нови јакни, кабаници за дожд и носачи за бебиња од градоначалникот Богдановиќ за жителите од социјално загрозените семејства

Богдановиќ: По одлуката на Врховен Суд на РМ, Општина Центар во буџетот ќе врати 94 милиони денари

Пресс|

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ,... Повеќе → Богдановиќ: По одлуката на Врховен Суд на РМ, Општина Центар во буџетот ќе врати 94 милиони денари

Одржана 22-та седница на Советот на Општина Центар

Совет|

Советот на Општина Центар, вчера (25.12.2018), ја одржа 22-рата... Повеќе → Одржана 22-та седница на Советот на Општина Центар

Дедо Мраз и оваа година пристигна на Клиниката за детски болести и Клиниката за онкологија

Активности|

Со помош на Дедо Мраз од Тимот за спасување на планина на... Повеќе → Дедо Мраз и оваа година пристигна на Клиниката за детски болести и Клиниката за онкологија

Close Search Window