Совет|

На денешната 52. седница на Советот на Општина Центар, со предложените 11 точки од дневниот ред, советниците расправаа и ги изгласаа:


Измените и дополнувањата на програмите за 2020 година и

Предлог-решенијата за именување членови во Управниот одбор во трите градинки, предложени од Министерството за труд и социјална политика.

Comments are closed.

Close Search Window