Центар ќе издава одобренија за вршење дејност надвор од деловен простор

Активности, Совет|

Советот на Општина Центар ја усвои Одлуката за утврдување... Повеќе → Центар ќе издава одобренија за вршење дејност надвор од деловен простор

Дневен ред за 67-ма седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 67 седница на Совет на Општина Центар, закажана... Повеќе → Дневен ред за 67-ма седница на Совет на Општина Центар

Општина Центар го усвои Деталниот урбанистички план за Градска четврт Ц 03 – Соборен храм

Совет|

На последната седница на Советот на Општина Центар... Повеќе → Општина Центар го усвои Деталниот урбанистички план за Градска четврт Ц 03 – Соборен храм

Дневен ред за 66-та седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 66. седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 66-та седница на Совет

Општина Центар: Со доставеното мислење од Транспорт и врски, Општина Центар нема основи за суспензија на деталните урбанистички планови

Прес, Совет|

По добивањето на мислењето од Министерството за транспорт... Повеќе → Општина Центар: Со доставеното мислење од Транспорт и врски, Општина Центар нема основи за суспензија на деталните урбанистички планови

Усвоен заклучокот за воведување на резидентни паркиралишта во Општина Центар

Активности, Совет|

Врз основа на пристигнатите петиции од жителите што живеат... Повеќе → Усвоен заклучокот за воведување на резидентни паркиралишта во Општина Центар

Со ребалансот на Буџетот – повеќе средства за реконструкција на улици, енергетски фасади, градинки, училишта и јавна хигиена во Општина Центар

Активности, Проекти, Совет|

Советот на Општина Центар, на вчерашната 65-та седница ги... Повеќе → Со ребалансот на Буџетот – повеќе средства за реконструкција на улици, енергетски фасади, градинки, училишта и јавна хигиена во Општина Центар

Општина Центар ќе донира 100.000 денари во чест на Јасмина Василковска

Активности, Совет|

На денешната 65. седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Општина Центар ќе донира 100.000 денари во чест на Јасмина Василковска

Дневен ред за 65-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 65-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 65-та седница на Совет на Општина Центар

Реакција на Општина Центар по повод прес конференција на Сергеј Попов, советник од ВМРО-ДПМНЕ во Советот на општината

Совет|

Во однос на обвинувањата на советникот од Советничката... Повеќе → Реакција на Општина Центар по повод прес конференција на Сергеј Попов, советник од ВМРО-ДПМНЕ во Советот на општината

Close Search Window