Дневен ред за 32-ра седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 32-ра седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 32-ра седница на Совет на Општина Центар

Одржана 31-та седница на Советот на Општина Центар – Платите на персоналот во градинките се зголемуваат за 16%

Совет|

На 31 седница на Советот на Општина Центар одржана вчера 4... Повеќе → Одржана 31-та седница на Советот на Општина Центар – Платите на персоналот во градинките се зголемуваат за 16%

Дневен ред за 31-ва седница на Советот на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 31-вата седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 31-ва седница на Советот на Општина Центар

Дневен ред за 27-ма седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 27-ма седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 27-ма седница на Совет на Општина Центар

Дневен ред за 25-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Д Н Е В Е Н   Р Е Д за 25-та седница на Советот на Општина... Повеќе → Дневен ред за 25-та седница на Совет на Општина Центар

Одржана 22-та седница на Советот на Општина Центар

Совет|

Советот на Општина Центар, вчера (25.12.2018), ја одржа 22-рата... Повеќе → Одржана 22-та седница на Советот на Општина Центар

Продолжен мораториумот за градби на територија на Општина Центар

Совет|

Советот на Општина Центар на вчерашната 21-ва седница одлучи... Повеќе → Продолжен мораториумот за градби на територија на Општина Центар

Close Search Window