Совет|

Советот на Општина Центар, денес 29.8.2019 (четврток), ќе го оддржи продолжението на 32-рата седница, со почеток од 12:00 часот, во салата на Советот (барака бр.6).

Во прилог се наоѓа дневниот ред за продолжението на седницата:

Comments are closed.

Close Search Window