Соопштение за продолжение на 32 седница

Совет|

Соопштение за продолжување на 32 седница на Совет на Општина... Повеќе → Соопштение за продолжение на 32 седница

Одржана 35-тата седница на Советот на Општина Центар

Совет|

Советот на Општина Центар, вчера ја одржа редовната 35-та... Повеќе → Одржана 35-тата седница на Советот на Општина Центар

Дневен ред за 35-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Р Е Ш Е Н И Е за свикување на 35. седница на Советот на Општина... Повеќе → Дневен ред за 35-та седница на Совет на Општина Центар

Дневен ред за 34-та седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 34-тата седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 34-та седница на Совет

Продолжение на 32-ра седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Советот на Општина Центар, денес 29.8.2019 (четврток), ќе го... Повеќе → Продолжение на 32-ра седница на Совет на Општина Центар

Дневен ред за 33-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 33-та седница на Совет на Општина Центар –... Повеќе → Дневен ред за 33-та седница на Совет на Општина Центар

Дневен ред за 32-ра седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 32-ра седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 32-ра седница на Совет на Општина Центар

Одржана 31-та седница на Советот на Општина Центар – Платите на персоналот во градинките се зголемуваат за 16%

Совет|

На 31 седница на Советот на Општина Центар одржана вчера 4... Повеќе → Одржана 31-та седница на Советот на Општина Центар – Платите на персоналот во градинките се зголемуваат за 16%

Дневен ред за 31-ва седница на Советот на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 31-вата седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 31-ва седница на Советот на Општина Центар

Дневен ред за 27-ма седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 27-ма седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 27-ма седница на Совет на Општина Центар

Close Search Window