Совет|

Д Н Е В Е Н   Р Е Д за 37-та седница на Советот на Општина Центар, закажана за 15.11.2019, во сала на Совет (барака бр.6), со почеток во 14:30 часот.

  1. Предлог-план на Програми за развој за период 2020-2022 година на Општина Центар-Скопје

Comments are closed.

Close Search Window