Потребни информации за контакт со претседателката на Советот на Општина Центар

Совет|

Почитувани сограѓани, Доколку сакате да стапите во контакт... Повеќе → Потребни информации за контакт со претседателката на Советот на Општина Центар

НОВА БЕСПЛАТНА ИТ ПЛАТФОРМА ЗА ПОМОШ ОД КРИЗАТА СО КОВИД-19

Активности, Совет|

На одржаната 47-ма седница на Советот, Општина Центар ја... Повеќе → НОВА БЕСПЛАТНА ИТ ПЛАТФОРМА ЗА ПОМОШ ОД КРИЗАТА СО КОВИД-19

Изгласан новиот претседател на Советот на Општина Центар

Совет|

ИЗГЛАСАН НОВИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР... Повеќе → Изгласан новиот претседател на Советот на Општина Центар

Дневен ред за 46-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Д Н Е В Е Н   Р Е Д за 46-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 46-та седница на Совет на Општина Центар

Дневен ред за 45-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 45-тата седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 45-та седница на Совет на Општина Центар

Дневен ред за 44-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 44-та седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 44-та седница на Совет на Општина Центар

Општина Центар ја прифати Иницијативата на група граѓани и архитекти за урбанистичко уредување на локацијата „Треска“ по пат на јавен конкурс

Совет|

Вчера, на вонредна седница, Советот на Општина Центар го... Повеќе → Општина Центар ја прифати Иницијативата на група граѓани и архитекти за урбанистичко уредување на локацијата „Треска“ по пат на јавен конкурс

Одржана 42-рата седница и продолжението на 41-вата седница на Советот на Општина Центар

Активности, Совет|

Градоначалникот Саша Богдановиќ и советниците на Општина... Повеќе → Одржана 42-рата седница и продолжението на 41-вата седница на Советот на Општина Центар

Дневен ред за 42. седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Д Н Е В Е Н   Р Е Д за 42-ра седница на Совет на Општина Центар... Повеќе → Дневен ред за 42. седница на Совет на Општина Центар

Дневен ред за 41-ва седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 41-ва седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 41-ва седница на Совет

Close Search Window