Совет|

Почитувани сограѓани,

Доколку сакате да стапите во контакт со претседателката на Советот на Општина Центар, Цветанка Симоновска, може да ги искористите следните начини:

  • Електронски, по e-mail на cvetanka.simonovska@centar.gov.mk
  • На еден од следните телефонски броеви: 02/3203 – 607, 3203 – 604, 076 353 – 651
  • Или лично, со закажување на пријавницата на Општина Центар (барака бр.4)

Сите ваши забелешки, предлози и идеи кои се поврзани со работата на Советот на Општина Центар може да ги доставите на било кој од наведените методи на комуникација.

Comments are closed.

Close Search Window