Крводарителска акција по повод Светски ден на извидниците

Активности, Здравствена заштита|

По повод Свесткиот ден на извидниците – 22 февруари,... Повеќе → Крводарителска акција по повод Светски ден на извидниците

Пофалница на Филип Димовски за спортски триумф во Словенија

Спорт и млади|

Горди сме на Филип Димовски, ученик од VIIIa одделение во ООУ... Повеќе → Пофалница на Филип Димовски за спортски триумф во Словенија

ТВ прилог за МРТВ за проектот „Образование за сите“

Образование|

Општина Центар е единствена општина која надвор од... Повеќе → ТВ прилог за МРТВ за проектот „Образование за сите“

Прилог на Сител ТВ за проектот „Нега на стари лица“

Социјална заштита|

... Повеќе → Прилог на Сител ТВ за проектот „Нега на стари лица“

Герасимовски потпиша Меморандум за соработка со Македонско здружение на млади правници

Активности|

Со Македонското здружение на млади правници потпишавме... Повеќе → Герасимовски потпиша Меморандум за соработка со Македонско здружение на млади правници

Јавен повик за доделување на локации за поставување подвижни објекти и апарати во Општина Центар

Јавен повик, Активности|

Врз основа на член 3 од Одлуката за поставување на подвижни... Повеќе → Јавен повик за доделување на локации за поставување подвижни објекти и апарати во Општина Центар

Герасимовски: Поделени 150 пакети за социјално загрозени семејства

Социјална заштита|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски... Повеќе → Герасимовски: Поделени 150 пакети за социјално загрозени семејства

Јавен повик за реконструкција на фасади на колективни станбени згради

Јавен повик, Комунални дејности|

Врз основа на член 22 став 4 од Законот за локалната... Повеќе → Јавен повик за реконструкција на фасади на колективни станбени згради

Признание за наставничката по музичко образование во ООУ „Кочо Рацин“

Образование|

Под водство на наставничката по музичко образование,... Повеќе → Признание за наставничката по музичко образование во ООУ „Кочо Рацин“

Листа на прифатени проекти и одобрени средства по Конкурс за финансиска поддршка на проекти од сите области на културата за 2024 година

Јавен повик, Култура|

Согласно Јавниот повик за финансиска поддршка на проекти... Повеќе → Листа на прифатени проекти и одобрени средства по Конкурс за финансиска поддршка на проекти од сите области на културата за 2024 година

Close Search Window