Образование|

Општина Центар е единствена општина која надвор од проектот за образовни асистенти од МОН, самостојно има ангажирано дополнотелни 25 лични асистенти кои ги финансира од сопствен буџет со цел да им излезе во пресрет на учениците со образовни потешкотии.

Comments are closed.

Close Search Window