Спорт и млади|

Горди сме на Филип Димовски, ученик од VIIIa одделение во ООУ „Коле Неделковски“, кој оствари историска победа на едно од најголемите и најстари европски натпреварувања во алпско скијање за деца до 16 години.
Освоеното прво место на престижната трка во Покал Лока во Словенија е добар предзнак за почеток на успешна професионална кариера.
Уверени сме дека ова нема да биде последен голем успех на Филип, стипендист на Општина Центар.
Честитки за нашиот надежен млад спортист.

Comments are closed.

Close Search Window