Активности, Здравствена заштита|

По повод Свесткиот ден на извидниците – 22 февруари, Општина Центар во соработка со Младинскиот центар Матично и Сојузот на извидници на Македонија, организираат крводарителска акција на 22 февруари од 11:00 до 18:00 часот, во просториите на младинскиот центар.

Ги покануваме сите жителите да се приклучат на оваа хумана мисија и на дело да ја покажат својата хуманост, солидарност и поддршка.

Да помогнеме на оние на кои капката крв им е неопходна.

Comments are closed.

Close Search Window