Анкетен прашалник за креирање на Програмите за работа на општина Центар за 2022 годинa

Активности|

Општина Центар, при подготовката на Програмите за работа и... Повеќе → Анкетен прашалник за креирање на Програмите за работа на општина Центар за 2022 годинa

Герасимовски: Преку соработката со „Банка за храна“ секој месец помагаме на повеќе од 400 лица во социјален ризик

Активности, Проекти|

Општина Центар ја продолжува соработката со... Повеќе → Герасимовски: Преку соработката со „Банка за храна“ секој месец помагаме на повеќе од 400 лица во социјален ризик

Герасимовски: Заедно со жителите од „Буњаковец“ ќе ги решаваме проблемите околу пазарот

Активности|

По одржаните средби со граѓани кои живеат на улиците... Повеќе → Герасимовски: Заедно со жителите од „Буњаковец“ ќе ги решаваме проблемите околу пазарот

Состојбата со паркинзите, јавната чистота и подобрување на инфраструктурата, главни теми на отворениот ден со граѓаните и градоначалникот Герасимовски во Општина Центар

Активности|

Оштетувањата на улиците и тротоарите, подобрувањето на... Повеќе → Состојбата со паркинзите, јавната чистота и подобрување на инфраструктурата, главни теми на отворениот ден со граѓаните и градоначалникот Герасимовски во Општина Центар

Изминатата седмица санкционирани 218 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Изминатата седмица санкционирани 218 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Герасимовски: „Ленинова“ ќе добие атмосферска канализација, ново осветлување и 134 резидентни паркинг места

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски... Повеќе → Герасимовски: „Ленинова“ ќе добие атмосферска канализација, ново осветлување и 134 резидентни паркинг места

Герасимовски: Отворен нов пензионерски клуб во Капиштец

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски: Отворен нов пензионерски клуб во Капиштец

Герасимовски: За 100 семејства по 7000 денари парична помош за новороденчиња

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски... Повеќе → Герасимовски: За 100 семејства по 7000 денари парична помош за новороденчиња

Герасимовски: По барање на граѓаните, идејното решение за улицата „Мирослав Крлежа“ во Дебар Маало ќе има измена

Активности|

По барање на граѓаните, идејниот проект за улицата... Повеќе → Герасимовски: По барање на граѓаните, идејното решение за улицата „Мирослав Крлежа“ во Дебар Маало ќе има измена

Монтажен паркинг во Капиштец, нова градинка во Пролет и други проекти во програмите за развој на Општина Центар за периодот 2022-2024 година

Активности, Совет|

Советниците на Општина Центар на вчерашното продолжение на... Повеќе → Монтажен паркинг во Капиштец, нова градинка во Пролет и други проекти во програмите за развој на Општина Центар за периодот 2022-2024 година

Close Search Window