Дневен ред за 61-ва седница на Совет

Совет|

Дневен ред за 61-ва седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 61-ва седница на Совет

Започна со работа „Матично“ – Општински младински центар во Општина Центар

Активности, Проекти, Совет, Спот и млади|

Старото „Матично“ во Центар добива нова младост. На... Повеќе → Започна со работа „Матично“ – Општински младински центар во Општина Центар

Општина Центар ќе обезбеди 2 милиони денари за ЈП „Лајка“

Активности, Совет|

Општина Центар ќе обезбеди 2.000.000,00 денари од Буџетот за 2021... Повеќе → Општина Центар ќе обезбеди 2 милиони денари за ЈП „Лајка“

Богдановиќ: Пет нови локални паркови во новиот ДУП Маџир Маало 1

Активности, Совет|

Советот на Општина Центар на последната 60-та седница,... Повеќе → Богдановиќ: Пет нови локални паркови во новиот ДУП Маџир Маало 1

Дневен ред за 60-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 60-та седница на Советот на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 60-та седница на Совет на Општина Центар

Со новите ДУП-ови во Центар зачувани се над 13.000 метри квадратни парковско зеленило

Активности, Совет|

На продолжението на 59-тата седница. советниците од Совветот... Повеќе → Со новите ДУП-ови во Центар зачувани се над 13.000 метри квадратни парковско зеленило

Советот го изгласа новиот ДУП Градска четврт Ц 04 – Дом на градежници

Активности, Совет|

Во салата на Советот на Општина Центар денес се одржа... Повеќе → Советот го изгласа новиот ДУП Градска четврт Ц 04 – Дом на градежници

Општина Центар усвои Стратегија за меѓуетничка интеграција во образованието

Образование, Совет|

Советот на Општина Центар на последната, 59-та седница... Повеќе → Општина Центар усвои Стратегија за меѓуетничка интеграција во образованието

Советот на Општина Центар додели субвенции на ЈП „ПОЦ“ за заедничкиот проект „И отпадот има вредност!“

Активности, Совет|

Советот на Општина Центар на последната 59-та седница донесе... Повеќе → Советот на Општина Центар додели субвенции на ЈП „ПОЦ“ за заедничкиот проект „И отпадот има вредност!“

Љупчо Ѓурчиновски е нов полициски командир на ПС „Центар“

Активности, Совет|

На вчерашната 59-та седница, покрај останатите точки на... Повеќе → Љупчо Ѓурчиновски е нов полициски командир на ПС „Центар“

Close Search Window