Екопикник за поддршка на домашните производители

Култура|

Во Паркот на франкофонијата, изминатава сабота за прв пат... Повеќе → Екопикник за поддршка на домашните производители

Герасимовски: Заедно да создаваме нови генерации читатели кои ќе го негуваат македонскиот јазик

Активности, Култура, Образование|

Денес во ООУ „Јохан Хајнрих Песталоци“, во соработка со... Повеќе → Герасимовски: Заедно да создаваме нови генерации читатели кои ќе го негуваат македонскиот јазик

Општина Центар домаќин на „Регионална ревија на песни, музика и игри“ за пензионери

Култура|

И годинава се организира традиционалната „Регионална... Повеќе → Општина Центар домаќин на „Регионална ревија на песни, музика и игри“ за пензионери

Герасимовски: Роденденот на Горан Стефановски го славиме со неговите рокенрол приказни

Активности, Култура|

Општина Центар денеска ги славеше рокенрол приказните на... Повеќе → Герасимовски: Роденденот на Горан Стефановски го славиме со неговите рокенрол приказни

Герасимовски: Нов концепт и локација на читалната „Ацо Шопов“

Активности, Култура|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, ја... Повеќе → Герасимовски: Нов концепт и локација на читалната „Ацо Шопов“

Цветно дефиле на децата од Центар

Активности, Култура|

По повод доаѓањето на пролетта и чествување на екологијата,... Повеќе → Цветно дефиле на децата од Центар

Герасимовски: Ацо Шопов ги прошири границите на македонската литература

Активности, Култура|

Општина Центар заедно со Францускиот институт во Скопје... Повеќе → Герасимовски: Ацо Шопов ги прошири границите на македонската литература

Герасимовски: Трудовите на студентите за нов студентски кампус се резултат на добрата соработка на Центар со Архитектонскиот факултет

Активности, Култура|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски... Повеќе → Герасимовски: Трудовите на студентите за нов студентски кампус се резултат на добрата соработка на Центар со Архитектонскиот факултет

Герасимовски: Десет ученици и студенти од Центар се добитници на наградата „Феникс“ за 2022 година

Активности, Култура, Образование, Спорт и млади|

Денес во салата за состаноци на Советот, на пригодна... Повеќе → Герасимовски: Десет ученици и студенти од Центар се добитници на наградата „Феникс“ за 2022 година

Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од областа на културата од општинските основни училишта на подрачјето на Општина Центар-Скопје за учебната 2022/2023 година

Култура, Образование|

Врз основа на член 50 став 1 од Законот за локалната... Повеќе → Оглас за доделување стипендии на талентирани ученици од областа на културата од општинските основни училишта на подрачјето на Општина Центар-Скопје за учебната 2022/2023 година

Close Search Window