Герасимовски: Нема да толерираме манипулации на инвеститорите со фиктивни паркинг места во новопроектираните објекти

Активности|

Советот на Општина Центар, на предлог на градоначалникот... Повеќе → Герасимовски: Нема да толерираме манипулации на инвеститорите со фиктивни паркинг места во новопроектираните објекти

Герасимовски: Го регулираме хаосот со подземните катови на Водно

Активности|

Советниците на Општина Центар, на предлог на... Повеќе → Герасимовски: Го регулираме хаосот со подземните катови на Водно

Дневен ред за 32. седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Врз основа на член 57 став 2 од Деловникот на Советот на... Повеќе → Дневен ред за 32. седница на Совет на Општина Центар

Градоначалникот Герасимовски ги пречека коледарчињата

Образование|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, ги... Повеќе → Градоначалникот Герасимовски ги пречека коледарчињата

Општина Центар со засилен надзор и казни против загадувачите

Инспекција|

Инспекциските служби на Центар спроведуваат засилени... Повеќе → Општина Центар со засилен надзор и казни против загадувачите

Јавен повик за финансирање на програмски активности на здруженија и фондации

Јавен повик, Локален економски развој|

  Врз основа на Законот за здруженија и фондации... Повеќе → Јавен повик за финансирање на програмски активности на здруженија и фондации

Конкурс за финансиска поддршка на проекти од сите области на културата

Конкурси, Култура|

Врз основа на член 22, став 1, точка 5 од Законот за локална... Повеќе → Конкурс за финансиска поддршка на проекти од сите области на културата

Општина Центар со хуманитарна помош за најранливите во пресрет на божиќните празници

Социјална заштита|

Општина Центар во соработка со невладината организација... Повеќе → Општина Центар со хуманитарна помош за најранливите во пресрет на божиќните празници

Младите Центарци го направија невозможното, собрани се 901.768,00 денари за лекување на Леонид Индов

Образование|

Кога се сака, се може се’. Oсобено кога не’ води... Повеќе → Младите Центарци го направија невозможното, собрани се 901.768,00 денари за лекување на Леонид Индов

Среќна Нова година и божиќни празници на сите наши граѓани!

Култура|

Почитувани граѓани, Ви посакуваме среќни празници со... Повеќе → Среќна Нова година и божиќни празници на сите наши граѓани!

Close Search Window