Култура|

Почитувани граѓани,

Ви посакуваме среќни празници со најубави желби за добро здравје и многу причини за радост со најблиските.

Новата 2024 година дочекајте ја со радост и хармонија. Ова нека биде година на успех, прогрес, љубов, лична и семејна среќа.

Среќна нова 2024 година!

 

 

Comments are closed.

Close Search Window