Општина Центар со предновогодишни акции

Активности|

Со новогодишни пакетчиња ги израдувавме децата во... Повеќе → Општина Центар со предновогодишни акции

Со љубов на Боемска

Култура|

... Повеќе → Со љубов на Боемска

Подготовки за Бадник, традиционално собирање на бадникови гранчиња

Култура|

Почитувајќи ги традициите, со музика и посна трпеза го... Повеќе → Подготовки за Бадник, традиционално собирање на бадникови гранчиња

Предновогодишно дружење на Боемска 1

Култура|

Најавуваме предновогодишно дружење на Боемска 1, следниот... Повеќе → Предновогодишно дружење на Боемска 1

Градоначалникот Горан Герасимовски им посака среќни празници на лицата со Даунов синдром

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски му... Повеќе → Градоначалникот Горан Герасимовски им посака среќни празници на лицата со Даунов синдром

Дневен ред за 31. седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Врз основа на член 57 став 2 од Деловникот на Советот на... Повеќе → Дневен ред за 31. седница на Совет на Општина Центар

ерасимовски: Градинката Корчагин доби целосна реконструкција на кровот и внатрешноста на градинката

Образование|

Објектот Пинокио, клон на детската градинка „Раде... Повеќе → ерасимовски: Градинката Корчагин доби целосна реконструкција на кровот и внатрешноста на градинката

Младите Центарци даруваат и донираат за Лео

Образование|

Општина Центар продолжува со хуманитарната акција за помош... Повеќе → Младите Центарци даруваат и донираат за Лео

Општина Центар започна со отстранување на нелегално поставени објекти и тераси

Инспекција|

Општина Центар започна со отстранување на нелегално... Повеќе → Општина Центар започна со отстранување на нелегално поставени објекти и тераси

Герасимовски: 40.000.000 денари за реконструкција на улиците Светозар Марковиќ и Дебарца

Комунални дејности|

Општина Центар како поддршка од Владата добива околу 40.000.000... Повеќе → Герасимовски: 40.000.000 денари за реконструкција на улиците Светозар Марковиќ и Дебарца

Close Search Window