Активности|

Со новогодишни пакетчиња ги израдувавме децата во Универзитетска клиника за детски болести, Центарот за рехабилитација на патологија на вербална комуникација и Националниот сојуз на слепи. Ги добивме најубавите насмевки и најтоплите прегратки.
Се надевам дека пакетчињата од нашите пријатели Тримакс и Novo Nordisk ќе им го разубават предновогодишниот период.
Ви посакуваме се најдобро и да имате среќна и весела Нова година.

Comments are closed.

Close Search Window