Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски му го честита роденденот на Никола и му посака да му се остварат сите желби и соништа. За ова прекрасно дружење благодарни сме на Здружението за поддршка на лица со Даунов синдром Трисомија 21 – Скопје Trisomija 21 – Skopje, на НВО Дневниот центар Доза среќа НВО Дневен центар Доза Среќа и на општествено одговорната компанија Фешн груп.
На нашите другари им посакаваме многу радост и среќни мигови во наредната година.

Comments are closed.

Close Search Window