Герасимовски: Целта ни е преку „Енергија Центар“ да станеме енергетски независни

Енергија Центар|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски... Повеќе → Герасимовски: Целта ни е преку „Енергија Центар“ да станеме енергетски независни

Дрекслер до Герасимовски: Силна поддршка за европската агенда за одржлива енергија во општините

Активности|

Размена на искуства и силна поддршка доби градоначалникот... Повеќе → Дрекслер до Герасимовски: Силна поддршка за европската агенда за одржлива енергија во општините

Одбележан Денот на урбаната средина

Активности, Образование|

Важноста за одржувањето на урбаната околина,... Повеќе → Одбележан Денот на урбаната средина

Герасимовски на буџетскиот форум: Редовната комуникација со граѓаните не позиционира на врвот по транспарентност меѓу општините

Активности, Буџетски форум|

Општина Центар  вчера ја одржа првата форумска сесија за... Повеќе → Герасимовски на буџетскиот форум: Редовната комуникација со граѓаните не позиционира на врвот по транспарентност меѓу општините

„Посади љубов за да владее мир’’, одбележан патрониот празник на ООУ „Димитар Миладинов“

Активности, Образование|

Прекрасна приредба под мотото ,,Посади љубов за да владее... Повеќе → „Посади љубов за да владее мир’’, одбележан патрониот празник на ООУ „Димитар Миладинов“

Конструктивен состанок на Заедничкиот консултативен комитет меѓу МК и ЕУ, претставуван преку европскиот Комитет на региони.

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Конструктивен состанок на Заедничкиот консултативен комитет меѓу МК и ЕУ, претставуван преку европскиот Комитет на региони.

Доделени вкупно 122 стипендии на основците за врвни постигнувања во повеќе области

Активности, Култура, Образование|

Општина Центар за учебната 2023/2024 година додели вкупно 122... Повеќе → Доделени вкупно 122 стипендии на основците за врвни постигнувања во повеќе области

Герасимовски: Ги покануваме граѓаните на буџетски форуми за заедно да го унапредиме животот во Центар

Буџетски форум|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски: Ги покануваме граѓаните на буџетски форуми за заедно да го унапредиме животот во Центар

Дневен ред за 29. седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 29. седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 29. седница на Совет на Општина Центар

Герасимовски: Две години фокусирани на реалните потреби на жителите

Активности, Отчет, Прес|

Инвестиции во современо и инклузивно образование, нови... Повеќе → Герасимовски: Две години фокусирани на реалните потреби на жителите

Close Search Window