Активности, Образование|

Прекрасна приредба под мотото ,,Посади љубов за да владее мир’’ која ја подготвија учениците и наставниците од ООУ „Димитар Миладинов’“ по повод нивниот патронат.
Им посакуваме многу успеси, но и да се гордеат што нивното училиште го носи името на големиот учител, просветител и литературен творец Димитар Миладинов.
69 години постоење на училиштето ,,Димитар Миладинов’’ е сериозна бројка во која низ образовниот и воспитниот процес поминаа низа генерации.
Нека им е честит патрониот празник!

Comments are closed.

Close Search Window