Герасимовски: Започна изградбата на новата градинка „Пролет“

Активности, Образование, Прес|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски: Започна изградбата на новата градинка „Пролет“

Минатата недела санкционирани се 196 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → Минатата недела санкционирани се 196 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Од идната недела прием на странки во Општина Центар секој вторник и четврток од 9 до 11 часот

Активности|

Општина Центар ги информира граѓаните дека од понеделник... Повеќе → Од идната недела прием на странки во Општина Центар секој вторник и четврток од 9 до 11 часот

Листа на прифатени проекти и одобрени средства по Конкурс за финансиска поддршка на проекти од сите области на културата

Проекти|

Прифатени проекти и одобрени средства по Конкурс за... Повеќе → Листа на прифатени проекти и одобрени средства по Конкурс за финансиска поддршка на проекти од сите области на културата

Листа на прифатени проекти по Конкурс за ирање на програмски активности на здруженијата и фондациите

Проекти|

Прифатени проекти по Конкурс за финансирање на програмски... Повеќе → Листа на прифатени проекти по Конкурс за ирање на програмски активности на здруженијата и фондациите

Листа на прифатени проекти и одобрени средства по Јавен повик за финансирање на проекти од областа на спортот

Проекти|

Прифатени проекти од јавен повик за финансирање на проекти... Повеќе → Листа на прифатени проекти и одобрени средства по Јавен повик за финансирање на проекти од областа на спортот

За седум дена санкционирани се 227 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкционирани се 227 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Герасимовски подели 150 пакети на граѓани од семејства со висок социјален ризик

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски подели 150 пакети на граѓани од семејства со висок социјален ризик

Амбасадорот на Италија доби Green Pay картичка, со сопствен пример ја подигнува јавната свест за правилна селекција на отпадот

Uncategorized|

Aмбасадорот на Република Италија, Н.Е. Андреа Силвестри даде... Повеќе → Амбасадорот на Италија доби Green Pay картичка, со сопствен пример ја подигнува јавната свест за правилна селекција на отпадот

Герасимовски: Здравата, чиста и еколошка исхрана треба да стане правило, а не исклучок

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски,... Повеќе → Герасимовски: Здравата, чиста и еколошка исхрана треба да стане правило, а не исклучок

Close Search Window