Проекти|

Прифатени проекти од јавен повик за финансирање на проекти од областа на спротот:

Апликант Доделени средства
МК Ендуро тим Водно Скопје 140.000,00
Ракометен клуб Скопје 2020 200.000,00
Друштво за спортски дејности Ракометен клуб Работнички Скопје 50.000,00
Младински шаховски клуб ЦЕНТАР 70.000,00
АК Најк ран клуб Скопје 30.000,00
Дуња Иванова – Велосипедски клуб Енерџи Скопје 60.000,00
Здружение Столнотениски клуб РАБОТНИЧКИ 90.000,00
Филип Димовски 90.000,00
Лариса Богатиновска 30.000,00
Здружение на граѓани за боречки вештини ФЛОУ ЏИУ ЏИТЦУ Скопје 90.000,00
Михаела Муткова 90.000,00
Атлетски клуб ЦЕНТАР 90.000,00
КК Водно Санс Скопје 250.000,00
Пливачки клуб „Младост 20.000,00
Иван Петровски 20.000,00
Пливачки клуб „Пингвин“ Скопје 20.000,00
Пливачки ватерполо клуб Орион 50.000,00
Училишен спортски клуб „11 Октомври 2026 30.000,00
Здружение на граѓани Фитнес клуб Динамих  Скопје 60.000,00
Здружение танцов спортски клуб „Ритам плус“ 40.000,00
Клуб за гимнастички спортови „Партизан“ Орце Николов Скопје 120.000,00
Пливачки клуб Вардар 20.000,00
Никита Саботковска 90.000,00
КК Работнички 2018 110.000,00
ЖКК Работнички Скопје 140.000,00
Вкупно 2.000,000,00

Comments are closed.

Close Search Window