Герасимовски: Учениците со посебни образовни потреби ќе ги посетуваат асистенти и за летниот распуст

Активности, Прес|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски во... Повеќе → Герасимовски: Учениците со посебни образовни потреби ќе ги посетуваат асистенти и за летниот распуст

Оглас за ангажирање на сезонски работници

Uncategorized|

Поради зголемен обем на активности поврзани со одржувањето... Повеќе → Оглас за ангажирање на сезонски работници

Герасимовски: Со враќање на полициските редари се зголемува безбедноста во секое маало во Центар

Активности|

Во соработка со Министерството за внатрешни работи, во... Повеќе → Герасимовски: Со враќање на полициските редари се зголемува безбедноста во секое маало во Центар

Дневен ред за 10-та седница на Совет на Општина Центар

Совет|

Дневен ред за 10-та седница на Совет на Општина Центар,... Повеќе → Дневен ред за 10-та седница на Совет на Општина Центар

Резултати од полуфинални натпревари и табела во ракомет – Лига Центар 2021/2022

Спорт и млади|

ПОЛУФИНАЛНИ НАТПРЕВАРИ ВО РАКОМЕТ ЛИГА ЦЕНТАР 2022   ТАБЕЛА... Повеќе → Резултати од полуфинални натпревари и табела во ракомет – Лига Центар 2021/2022

Герасимовски: Аплицирајте на повикот на Општина Центар за нега на стари лица во домашни услови

Активности|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, ги... Повеќе → Герасимовски: Аплицирајте на повикот на Општина Центар за нега на стари лица во домашни услови

Јавен повик за доделување субвенција за проектот Сервис за стари лица

Проекти|

Врз основа на член 36 од Статутот на Општина Центар-Скопје... Повеќе → Јавен повик за доделување субвенција за проектот Сервис за стари лица

За седум дена санкционирани се 202 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Uncategorized|

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка... Повеќе → За седум дена санкционирани се 202 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Герасимовски го именува Душко Коцевски за нов в.д. директор на ЈП „ПОЦ“

Активности, Прес|

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски... Повеќе → Герасимовски го именува Душко Коцевски за нов в.д. директор на ЈП „ПОЦ“

Резултати од 7-мо коло, табела и најдобри стрелци во мал фудбал – Лига Центар 2021/2022

Спорт и млади|

ОПШТИНА ЦЕНТАР – Лига на натпревари во МАЛ ФУДБАЛ 2021/2022... Повеќе → Резултати од 7-мо коло, табела и најдобри стрелци во мал фудбал – Лига Центар 2021/2022

Close Search Window