Спот и млади|

ПОЛУФИНАЛНИ НАТПРЕВАРИ ВО РАКОМЕТ ЛИГА ЦЕНТАР 2022

 

ТАБЕЛА – РАКОМЕТ

 

р.б. училиште одиграни

натпрев.

победа пораз бодови гол разлика
1 ООУ 11 Октомври 7 6 1 12 127 – 87
2 ООУ Коле Неделковски 7 6 1 12 110-75
3 ООУ Гоце Делчев 7 6 1 12 110-75
4 ООУ Димитар Миладинов 7 4 3 8 97-93

 

17.05.2022 вторник

Полуфинале РАКОМЕТ    

12.00 ч.     ООУ 11 Октомври – ООУ Димитар Миладинов   20 – 19

12.45 ч.     ООУ Коле Неделковски  – ООУ Гоце Делчев       05 – 16

18.05.2022 среда

12.00 ч. Натпревар за 3-то место

ООУ Димитар Миладинов – ООУ Коле Неделковски

12.45 ч. Натпревар за 1-во место

ООУ 11 Октомври – ООУ Гоце Делчев

 

НАЈДОБРИ СТРЕЛЦИ ПО ОДИГРАНИ 7 КОЛА И ПОЛУФИНАЛЕ

  1. БОРЈАН БЛАГОЕВ 58 ООУ 11 ОКТОМВРИ
  2. ТОМА С.БОРОЗАН 54 ООУ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

3.ТЕОДОР НАНОВСКИ                         35 ООУ КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ

Comments are closed.

Close Search Window